Cautare

1041 de rezultate pentru "hotel terra neptun" (7.85 secunde)
Pe 2 aprilie, ziua in care este asteptata sosirea la Neptun a presedintelui SUA, George W. ... In plus, in perioada 1- 4 aprilie se recomanda a se evita deplasarile cu masina pe traseele Constanta - Mihail Kogalniceanu si Constanta - Neptun.
Astfel, printre fericitii operatori care vor administra si in acest an 24 de sectoare de plaja se numara Romned Port Operator, Zoom, Tracon, Vega Turism, Perla Majestic, Bitzi Serv, Demad Serv, Clik Net Advertising, Neptun Olimp, Delta Aurora, Distrilux, Massaro Trans, Perla Venus, Adras, NCS Virtus si Lial Star.
Desi nu avem probe care sa demonstreze cu certitudine ca presedintele Traian Basescu l-a carpit cu o palma pe un avocat, la Neptun, cert este ca nimeni din societatea romaneasca nu s-a gandit ca seful statului chiar nu ar fi in stare de o astfel de iesire nervoasa, atrage atentia analistul politic Bogdan Teodorescu, pentru Inpolitics.
Presedintele Traian Basescu a declarat vineri seara, dupa ce a chefuit si dansat la restaurantul Ciresica, din Neptun, ca el trece prin criza ca si prin furtunile de pe mare, "cu fruntea sus si nu cu capul plecat", opinand ca asa ar trebui sa faca toti romanii.
pe banii cui a dus Traian Basescu (marinar, presedinte, ce-o fi) acei 450 de oameni la vila de la Neptun? ... Chiar si asa, pentru 450 de invitati, in vila de protocol de la Neptun, ar fi fost facute niste cheltuieli.
Scoateti un act juridic constitutional si eu ma duc la Neptun, la plaja Presedintele Traian Basescu a afirmat ca, in momentul in care Parlamentul va adopta un act juridic care sa fie constitutional si care sa prevada ca premierul trebuie sa mearga la Bruxelles, atunci el ii va transfera tot ceea ce stie primului-ministru.
Pentru fapte precum neintocmirea raportului de gestiune, inexistenta unor documente contabile justificative, neinregistrarea pe casele de marcat sau inexistenta casei de marcat, au fost amendate contraventional restaurante, baruri, cluburi si fast-fooduri precum Rosemarie si Club Temple din Neptun, Crama Murfatlar tot din Neptun, Venus Holiday 2000 si altele.
Cele mai numeroase "santiere" de pe litoralul sudic sunt, in prezent, in statiunile Olimp si Neptun, insa si la Saturn exista imobile in constructie, ba chiar unele dintre cele mai "generoase" din punctul de vedere al lipsei de respect fata de trecatori:
Acesta se afla in Halta Neptun, chiar in fata info-chioscului Primariei Mangalia. ... Circa 10-20% din apartamentele din Mangalia si Neptun apartin unor persoane din tara, care le-au cumparat pentru a le transforma in locuinte de vara.
In perioada 30 august-3 septembrie, in statiunea Neptun se deruleaza cea de a XXXVII-a editie a Targului de marfuri textile si incaltaminte "TEXIN".
Cele mai cautate locatii sunt in continuare cele din statiunea Neptun si Costinesti, in fiecare fiind inregistrati peste 18.000 turisti.
Noul centru multifunctional va furniza servicii unitatilor turistice din Mangalia, Venus, Jupiter, Olimp, Neptun, in partea romana a litoralului si in Albena si Nisipurile de Aur, in Bulgaria.
Neptun-Olimp S.A.
Un roman consuma, in medie, 5,5 kilograme de peste pe an in conditiile in care consumul mediu anual de peste in Uniunea Europeana (UE) este de 20 kilograme pe cap de locuitor, a precizat, vineri, la Neptun, presedintele Agentiei Nationale pentru Pescuit si Acvacultura (ANPA), Gheorghe Stefan.
O echipa a TVR a fost trimisa la Neptun, pe banii contribuabililor, pentru ca Basescu sa-si poata lansa mesajul fara sa piarda o zi de concediu.
Neptun va pune intr-o lumina pozitiva in acest an si va veti simti ca favoritii acestui horoscop, va va ascuti instinctele, sentimentele si intuitia. ... In luna februarie, Neptun va ofera cateva iluzii de care insa veti scapa repede.
- Idealismul poate atinge cote inalte in ianuarie 2019, iar careul Jupiter-Neptun ne invita sa privim adanc in noi spre valorile noastre spirituale pe care am dori sa le vedem reflectate si in plan social, in viata de zi cu zi.
Vilele din Neptun sunt ca un miraj pentru seful statului, pentru sefii celor doua Camere ale Parlamentului, pentru persoane importante sau mai putin importante dar care au relatii sus-puse.
Nu mai este sef la Neptun, nu mai invarte protocoalele. ... A stiut el omul sa-si faca afacerile si fara sa fie organizator de treburi pe la Neptun.
E la Neptun, cu speranta ca prea multa presa n-o va deranja. Sau macar hotelierii. Oameni cu bun simt si convinsi ca degeaba ii spun Sulfinei care le e durerea, hotelierii au lasat-o, cel putin deocamdata, in plata Domnului.
google-analytics.com